PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Blažuj 81,
71215 Ilidža,
Sarajevo, BIH

Telefon:
(033) 629 626

Telefaks:
(033) 629 625

dzenita.panontrade@gmail.com
panontrade.sarajevo@gmail.com
vanja.panontrade@gmail.com

 

Sertifikat ISO 9001:2008Sertifikat ISO 9001:2008

Dodatna oprema za krevete

Razvijajući bolničke krevete kao multifunkcionalne u njezi bolesnika, razvili smo velik broj dodatnih elemenata (opreme) kako bi kreveti bili primjenjivi za sve odjele u bolnicama ali i omogućili postavljanje svih terapijskih sredstava propisanih za njegu i liječenje bolesnika.

Za naše krevete, kao dodatnu opremu možete dobiti:

Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o.

Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o. Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o.Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o.Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o.Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o.Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o.Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o.Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o.Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o.Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o.Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o.Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o.Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o.Dodatna oprema za krevete - PANON TRADE d.o.o.

Kolica za transport bolesničkih postelja

Za sve krevete | Univerzalna kolica - prijevoz bez napora

Kolica za prijevoz kreveta

Električna kolica za prijevoz kreveta olakšavalu transport kreveta u medicinskim ustanovama.  Univerzalne je uporabe jer može prevoziti sve vrste kreveta od različitih proizvođača. Izrađen je od kvalitetnog čelika čvrste konstrukcije. Visoka nosivost jamči dugi vijek trajanja.

Jednostavna za rukovanje

Kolica za transport kreveta su jednostavna za rukovanje bez potrebe za treningom. Poluga omogućuje da se krevet transportira bez napora.
Kolica su u potpunosti  prilagođena za uporabu u ograničenim prostorima medicinskih ustanova. Tijekom prijevoza, operator može stati na platformu Kolica i bez problema može podesiti njegovu brzinu brzini ljudskog hoda.

Kolica za prijevoz kreveta

Kolica su dizajnirana za prijevoz bolesničkih postelja na veće udaljenosti. Značajno smanjuju fizičko naprezanje bolničkog osoblja. Omogućavaju transport kreveta s pacijentom.

Baza kolica je izvedena s viličarem (1), kučištem za kotače od 150 mm (2), centralnim kabelom (3), prekidačem za paljenje i gašenje (4), kontrolnim gumbom (5), i upravljačkom polugom (6).

Inteligentni krevet sa LINIS sistemom

VITALMONITOR - anđeo čuvar

VITAL MONITOR

Visoka osjetljivost - touch–free monitor - Jednostavan prijenos

Izuzetno osjetljivi sustav ugrađen u krevet prati pacijentove vitalne funkcije. Skeniranje i praćenje dišnih funkcija i pulsa svih ležećih pacijenata prati se na  monitoru , putem iPad-a ili putem telefona iz bilo kojeg mjesta. Niski troškovi  omogućuju široku primjenu.

LINIS - Maksimalna sigurnost

On-line kontrola za podešavanje kreveta

VITAL MONITOR

Zahvaljujući Linis sustavu, medicinska sestra može dobiti on-line Informacije o  trenutnom položaju kreveta. Glavne funkcije koje se prate su 5 glavnih elemenata koji utječu na sigurnost pacijenata:

Nepoželjno stanje ovih funkcija odmah signalizira medicinskom osoblju, koje može odmah odgovoriti.

Sigurnost pacijenata tijekom noći  povećana je na maksimalni stupanj.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.