PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Blažuj 81,
71215 Ilidža,
Sarajevo, BIH

Telefon:
(033) 629 626

Telefaks:
(033) 629 625

dzenita.panontrade@gmail.com
panontrade.sarajevo@gmail.com
vanja.panontrade@gmail.com

 

Sertifikat ISO 9001:2008Sertifikat ISO 9001:2008

Fizikalna terapija, rehabilitacija i njega

Higijenska tuš konzola s WC-om

Higijenska tuš konzola s WC-om - PANON TRADE d.o.o.

Metalni okvir, vanjska konstrukcija u potpunosti od poliester plastike.

Optimalno kompaktni sistem za njegu unutar bolesničke sobe. Može se koristiti kao nužnik ili kao odvod u kombinaciji s pokretnom tuš kadom. Zahvaljujući maloj dubini pogodan je za korištenje u sobama s ograničenom količinom prostora. Ugrađene termostatske armature osiguravanju laganu i sigurnu upotrebu tuša. Sistem za dezinfekciju, s 2,5m dugim crijevom , posjeduje jedinicu za mješanje tekućine. Posuda za pohranu dezinficijensa ima mogućnost zaključavanja. Sistem ima ugrađenu porculansku WC školjku s pokrovom ( anatomski oblikovanim) od PVC materijala što osigurava visoku razinu higijene i lako održavanje. Na bočnom djelu instalirana zakretna pipa.

Tehničke karakteristike:

Širina: 650 mm Visina sjedenja: 450 mm
Visina: 1400 mm Topla voda: 1/2"
Dubina bez školjke: 780 mm Hladna voda: 1/2"
Dubina sa školjkom: 230 mm Odvod: NW100

Pokretna kada za tuširanje bolesnika

Pokretna kada za tuširanje bolesnika - PANON TRADE d.o.o.

Vrhunski sitem za sistem za transport, tretmane i njegu. U potpunosti izrađena INOX čelika s završnom
obradom praškastom bojom.

Specijalna konstrukcija omogućava lagano visinsko podešavanje. Osam kotača, od čega četiri s kočnicom, s neovisnom suspenzijom osigurava visoku pokretljivost čak i na neravnim terenima. Ležeći dio izrađen od 10 mm debelog visokotlačnog laminata, 100 % vodootporan, s mogućnošću podešavanja pozitivno i negativno (Šok pozicija Trendelenburg / Anti-Trendelenburg).

Obje ograde moguće je spustiti ispod razine ležećeg dijela a ograde na nožnom dijelu i dijelu uzglavlja se mogu ukloniti, ovo omogućava produljivanje madraca za tuširanje do 205 cm.Madrac za tuširanje napravljen od PVC-materijala, može se dezinficirati.

Nosivost (maksimalno opterećenje): 150 kg.

Visinski podesiva kada AVERO COMFORT

Kada AVERO COMFORTVeoma dobro i ergonomski dizajnirana, visinski podesiva kada napravljena od dvostruke stijenke GFK s integriranom termičkom izolacijom. Pogodna za korištenje sa svim standardnim lifterima. Posebno veliki gornji dio savršen je za pristup, uži nožni dio služi za uštedu vode. Integrirana podrška za dio koji služi za skraćivanje - u slučaju nižih pacijenata (dodatna oprema).

Zatvorena i ergonomski oblikovana vanjska oplata s prostranim prostorom za noge za savršenu radnu poziciju. Podizanje putem dva sinkronizirana motora s upravljačkom pločom.

Mješalica: na vrhu instalirana termostatska mješalica sa zaštitom od opeklina i s dodatno dugim tuš crijevom.

Tehnički podaci:

Dodatna oprema:

HI-LO kada FB 500 E

BEKA HI-LO KADA FB 500 E - PANON TRADE d.o.o.

Visinski podesiva, ergonomski oblikovana kada, izrađena od poliesterskog fiber glass (GFK) materijala , otpornog na udarce i kiseline sa termoizolacijskim osobinama, dva potpornja za ruke, dva rukohvata, podešavanje visine uz pomoć dva sinhronizirana elektromotora, termostatska mješalica sa posebnom armaturom za punjenje kade a posebnomza ručni tuš, armature i ručni tuš nalaze se na kadi, dvije spoj ne cijevi.

Dimenzije:

Kada INVITA

KADA INVITA

Lifter CARLO COMFORT GP L za tuširanje i prijenos

Lifter CARLO COMFORT GP L za tuširanje i prijenos

Podvozje i podizni stup izrađeni od aluminija 100% reciklažni . Električno podešavanje visine i ručno spuštanje u slučaju nužde, podvozje se električno može raširiti​​, sve operacije se kontroliraju putem ručnog upravljača. Digitalni zaslon služi za praćenje stanja baterije i eventualne dijagnoze prilikom pogrešaka i potrebnog održavanja liftera. 4 visoko kvalitetna dupla kotača , od kojih su 2 s kočnicama. Ergonomske ručke izrađene od aluminija s držačem za ručni upravljač.

Sigurnosni sistem na podiznoj ruci za 4-dijelnu polugu na koju se montira vreća. Poluga izrađena od aluminija. Prilagodba i fiksacija poluge uz pomoć plinske opruge, uključujući i podešavanje luka za smjer vožnje . Upravljanje putem ručnog upravljača. Zbog luka moguće je pomicati pacijenta jednostavno iz sjedećeg položaja u ležeći položaj i obrnuto. Dodatna oprema: vaga, vanjska stanica za punjenje.

Tehnički podaci:

Transportno nosilo

Transportno nosilo - PANON TRADE d.o.o.

Visinski podesivo uz pomoć elektromotora, specijalno dizajniran okvir tako da gaje moguće koristiti i kod normalnih kada za njegu kao i kod visinski podesivih kada za njegu, dizajuća jedinica izrađena od aluminija 150x150 mm, radi uz pomoć baterije, upravlja se uz pomoć ručnog upravljača, ležaj (stretcher) trodijelni, visinski podesive dvije strane.

Uključuje sigurnosni remen i adapter za punjenje baterije.

Dimenzije:

Četverostanična kupka EL

Četverostanična kupka EL - PANON TRADE d.o.o.

Četverostanična kupka kompaktne konstrukcije i dizajna tipa EL, potpuno samostojeća. Izrađena od "GFK" materijala (specijalna ojačana umjetna masa) duplih stijenki. Dvije kadice za noge i dvije kadice za ruke, montirane na zaokretnim konzolama, za aplikaciju parcijalnih, naizmjeničnih i progresivnih terapija elektrogalvanskom masažom. U svakoj kadici su po dvije demontažne elektrode.

Mikroprocesorski kontrolni panel s funkcijama:

Termostatski ventil 1/2", četiri ventila za punjenje 1/2", CE certifikat MPG.

Zaokretna stolica

Oprema za kineziterapiju

Oprema za kineziterapiju - PANON TRADE d.o.o.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.