PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Blažuj 81,
71215 Ilidža,
Sarajevo, BIH

Telefon:
(033) 629 626

Telefaks:
(033) 629 625

dzenita.panontrade@gmail.com
panontrade.sarajevo@gmail.com
vanja.panontrade@gmail.com

 

Sertifikat ISO 9001:2008Sertifikat ISO 9001:2008

Internističke i specijalističke ordinacije

Proktološki stol GOLEM

Proktološki stol GOLEMProktološki stol GOLEMProktološki stol GOLEM

Stol je namijenjen pregledu pacijenata u ležečem i klečećem položaju. Njegova konstrukcija omogućava laganu promjenu pozicija sa posebnim pažnjom na udobnost i uporabljivost stola za pacijenta i liječnika.

Ležna ploha je široka 600 mm i pokrivena perivom presvlakom. Podijeljena je na ručno nastavljiv dio za glavu, dio za tijelo i nožni dio koji se može ručno  preklopiti ili skinuti. Dužina ležaja je 1950 mm.
Visinska regulacija pomoću elektromotora od 640 – 940 mm isto kao i Trendelenburg položaj ako je u opciji. Sve radnje je moguće izvoditi pod punim opterećenjem stola. Upravljanje elektromotorima se vrši pomoću ručnog upravljača.

Nosivost stola je 150 kg. Stol je stacionaran na podesivim nožicama.
Oko uklonivog nožnog dijela nalaze se EURO-nosači na koje je moguće pričvrstiti malu stepenicu za klečanje ili držače nogu. U standardnu opremu je uključen i potporni valjak. Nosač role za papir se nalazi ispod leđnog dijela. Mogućnost izbora boja presvlake.

Oprema za specijalističke ordinacije MIDMARK

Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.

U ovom programu nudimo:

Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.

Stolica za vađenje krvi DENEO

Stolica za vađenje krvi DENEO

Stolica za vađenje krvi fiksna ili sa hidrauličkim namještanjem visine od 51 – 71 cm. Integrirani oslonci za ruke. Baza stolice okrugla , jamči visoku stabilnost, sa mogučnošću rotacije za 360°. Ležna ploha izvedena u jednom dijelu i anatomski oblikovana. Ispod ležne plohe cirkularni klizač pomoću kojeg se stolica može postaviti i u ležeći položaj.

Patent  „sit´n go“ omogućava pacijentu lagan pristup na stolicu te lako silaženje nakon zahvata.
Stolica tapecirana antibakterijskom perivom, negorivom presvlakom u boji po izboru. Nosivost stolice 200 kg.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.