PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Blažuj 81,
71215 Ilidža,
Sarajevo, BIH

Telefon:
(033) 629 626

Telefaks:
(033) 629 625

dzenita.panontrade@gmail.com
panontrade.sarajevo@gmail.com
vanja.panontrade@gmail.com

 

Sertifikat ISO 9001:2008Sertifikat ISO 9001:2008

Kreveti za dijalize

ELEGANZA 3XC

Eleganza 3XC - PANON TRADE d.o.o.

Eleganza XC je krevet sa podešavanjem uz pomoć elektromotora, posebno namjenjen na bolničke odjele koji su specijalizirani za dijagnostiku pacijenta uz korištenje C – luka, ali zahvaljujući visokoj raznolikosti, krevet je pogodan za univerzalnu upotrebu na standardnim bolničkim odjelima ili odjelima intenzivne njege.

Bolnička fotelja STEPHEN

Bolnička fotelja STEPHEN

Fotelja specijalno dizajnirana za potrebe hemodijalize, kemoterapije, dnevne bolnice, transfuzije, vađenja krvi i slično. Vrlo je udobna i funkcionalna.

Visoku udobnost omogućuje  sam oblik fotelje,  podupirač za noge, oblik uzglavlja, široki rukonasloni sa  mogućnošću postavljanja u više položaja.

Fotelja se može postavljati u više položaja, pomoću elektromotora a putem ručnog upravljača. Podešavati se može svaki pojedinačni dio  fotelje, kao i pretvaranje cijele fotelje u udoban ležaj. Fotelja se može u slučaju potrebe hitne intervencije postaviti putem upravljača u Trendelenburg položaj!

BOLNIČKA FOTELJA STEPHEN - PANON TRADE d.o.o.

Rukonasloni uvijek prate položaj leđnog dijela i sjedala, postavljajući  se u  ispravan položaj.

Metalni dijelovi izrađeni su od inox-a, sjedalo ispunjeno  poliuretanskom pjenom, presvlaka visokokvalitetni skaj u boji po izboru korisnika!

Kotači - 4, promjer 100 mm, istovremeno kočioni.

Dodatna oprema:

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.