PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Blažuj 81,
71215 Ilidža,
Sarajevo, BIH

Telefon:
(033) 629 626

Telefaks:
(033) 629 625

dzenita.panontrade@gmail.com
panontrade.sarajevo@gmail.com
vanja.panontrade@gmail.com

 

Sertifikat ISO 9001:2008Sertifikat ISO 9001:2008

Medicinski namještaj

ELEGANZA MANO

Eleganza mano - PANON TRADE d.o.o.

ELEGANZA CLASSIC

Eleganza classic - PANON TRADE d.o.o.

Stolić za hranjenje SOLIDO

| Univerzalna uporaba - stabilnost - otpornost |

Stolić za hranjenje SOLIDO

Ovaj stolić može se koristiti s obje strane kreveta ili stolice za vrijeme obroka ili se može naginjati i tada može poslužiti za čitanje ili pisanje. Stolić se  može visinski namjestiti od 70-103 cm.

Stabilna konstrukcija, čvrsti okvir i
povećana sigurnost stolića osigurava sigurnu i zadovoljavajuću uporabu.

Ormar za lijekove V1

Ormar za lijekove V1 - PANON TRADE d.o.o.

Izrađen od iverice presvučene melaminskom folijom i sve kantirano ABS trakom. Ormar opremljen izvlačnom radnom plohom, sefom za opijate, rasvijetom, preklopnom stepenicom i plastičnim kutijama na vratima za sitni materijal. Zaključavanje ormara u 3 točke.

 

Ormar za lijekove V10

Ormar za lijekove V1 - PANON TRADE d.o.o.

 

MEDLIN

Medlin - PANON TRADE d.o.o.

Medicinski namještaj Medlin namjenjen je klinikama, ordinacijama i prostorima u labaratorijima.
Medlin namještaj dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe medicinskog osoblja, što se očituje u izboru materijala, komponenata i dizajnu radnih ploha.

COMBINEA

Combinea - PANON TRADE d.o.o.

Combinea namještaj:

Combinea plus - serija namještaja izrađena od 18 mm laminirane iverice (LTD) sa HPL postformingom i 2 mm ABS rubovima, ljepljenim korpusom.
Gornja ploča i stražnji dio izrađeni od laminirane iverice u bijeloj boji.
Unutarnji prostor ormara je u svijetložutoj boji, a noćnih ormarića u bijeloj.

ELEGANZA SITO

Udobnost za korisnika

ELEGANZA SITO

| Pozicioniranje - ergonomija |

Stolica za opuštanje i transport  ističe se svojim ergonomskim dizajnom i pozicioniranjem sjedala i naslona.
Stolica također ima mogućnost podešavanja visine, a položaj se može prilagoditi za maksimalnu udobnost korisnika. Odvojivi nasloni za ruke mogu se podesiti u šest pozicija ,a sklopivi oslonac za noge  može se podvući ispod sjedala.

Visoka varijabilnost prilagodbe

| Odvojivi dijelovi – dodatna oprema |

Različita rješenja omogućuju izbor modela stolice ovisno o tipu ustanove.
Naslon za glavu i nasloni za ruke su odvojivi.
Širok raspon dodatne opreme proširuje opcije upotrebe stolice omogućuje prilagodbu ovisno o medicinskom stanju pacijenta.  Stolica se može produžiti za smještaj stalka za infuziju, stolića,  itd.

Ergonomska i jednostavna kontrola

| Središnji sistem kočenja |
Stolica je jednostavna za upotrebu od strane osoblje. Ima centralni sistem kočenja i  jednostavna je za uporabu. Ove korisne funkcije pomažu u svakodnevnim aktivnostima. Isto tako može se koristiti za povećanje pacijentove mobilizacije.

SOFTLIN KOMFORT

Udobnost i higijena

| Stabilna konstrukcija - odvojiva sjedala |

SOFTLIN KOMFORT

Zahvaljujući svojoj konstrukciji od masivnog drva bukve stolica je čvrsta i stabilna. Presvlake  se mogu skidati i prati, a tu je nepropustan sloj ispod  tkanine sjedala.

Razdvajanja između sjedala i naslona za ruke sprečava ih od prljavštine. Nagibni  oslonac za noge dostupan je za udoban i siguran prijevoz.

Jednostavna manipulacija

| 5. kotač - kočnica na svakom kotaču - pozicioniranje |

Linija Softlin stolica je dizajnirana za korištenje u društvenoj sferi i za njegu u kući. Sjedalo se može glatko pomaknuti prema naprijed i naslon se može namjestiti uz pomoć plinske opruge.

Zahvaljujući 5. kotaču, stolicom se može lako manevrirati, a  ostala četiri kotača se mogu pojedinačno zakočiti sa bilo koje strane

SOFTLIN KOMFORT 03

SOFTLIN KOMFORT 03

Stolica – fotelja Softlin Komfort 03 odlikuje se visokom funkcionalnošću , udobnošću, jednostavna je za upotrebu, te se jednostavno održava.

Namjestivi nožni i leđni dio. Tapecirani rukonasloni. Ručke za namještanje leđnog i nožnog dijela nalaze se kod sjedala s lijeve i desne strane.

Materijal: tkanina i eko koža.

Tehnički parametri:

Dodatna oprema:

SOFTLIN PLUS

Ergonomija - Prilagodljivost - Udobnost

SOFTLIN PLUS

Ova robusna stolica od bukve ima povišeno sjedalo i naslone za ruke kako bi sjedanje i ustajanje iz stolice bilo lakše. Naslon za ruke može se podesiti u dvije pozicije kao i dubina sjedala koja je također podesiva. Presvlaka je skidiva, a sjedalo je prekriveno dodatnim slojem radi zaštite.

Stolice su dostupne u različitim varijantama, bojama, veličinama i sa različitom dodatnom opremom.

Presvlaka koja se može skidati i prati.

BLUES COMFORT

Komfor - varijabilnost

BLUES COMFORT

Udobno namjestiva stolica Blues Comfort može isto tako poslužiti i kao krevet. Metalna konstrukcija mehanizma osigurava njenu sigurnost, dok je podnožje napravljeno od masivnog drva bukve. Stolica ima dva kotača radi jednostavnije upotrebe. Ergonomski oblikovani rukonasloni zaokružuju prostorno udobnu sjednu plohu.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.