PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Blažuj 81,
71215 Ilidža,
Sarajevo, BIH

Telefon:
(033) 629 626

Telefaks:
(033) 629 625

dzenita.panontrade@gmail.com
panontrade.sarajevo@gmail.com
vanja.panontrade@gmail.com

 

Sertifikat ISO 9001:2008Sertifikat ISO 9001:2008

O nama - PANON TRADE d.o.o. Sarajevo

Djelatnost Panon trade d.o.o. je usmjerena prvenstveno na opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova.

Veliki broj principala sa različitim proizvodnim programima, osigurao
nam je mogućnost opremanja
najrazličitijih zdravstvenih objekata po sistemu „ključ u ruke“.

TRADICIJA

Već 20 godina u službi smo zdravlja i dobrobiti ljudi, majkama pomažemo da na svijet donesu zdravu i sretnu bebu, bolesnicima pomažemo da se ugodnije osjećaju u bolničkoj sobi i da brže ozdrave, starim i nemoćnim osiguravamo ugodne umirovljeničke dane u lijepom ambijentu domova za starije i nemoćne.

Opremili smo najznačajnije objekte u regiji, Kliničke bolničke centre, Kliničke bolnice, Rodilišta, Dijalize, Rehabilitacijske centre, Domove za starije i nemoćne, Centre za palijativnu skrb…

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Ulažemo napore da budemo prepoznati kao društveno odgovorna kompanija. Činimo sve kako bismo djelovali na održiv način – ekonomski, društveno i vezano uz zaštitu okoliša – u najboljem interesu dugoročnog uspjeha za našu kompaniju i njezine interesne i društvene skupine.

Dajemo prednost poslovnim partnerima, dobavljačima i izvođačima koji su usklađeni s našim poslovnim ponašanjem i dijele naše socijalne i ekološke vrijednosti.

KOMPETENTNOST

Nositelji smo certifikata ISO 9001:2008 i 14001:2004 što dovoljno govori o sistematičnom pristupu i poštivanju procedura i postupaka.

To je dodatna garancija našim kupcima da su odabrali najboljeg dobavljača, a time dobili i partnera za dugoročnu suradnju.

Naših 20 godina djelovanja na tržištu, znak je da stalno uspješno razvijamo i ulažemo u tržište, u naše dobavljače i kupce, a posebno u naš kadar koji servisira sve zahtjeve naših kupaca.

Svojim kupcima garantiramo opremu najvišeg nivoa, proizvedenu najmodernijom tehnologijom naših principala koji posjeduju sve certifikate – ISO, TUV, EN, CE.

Svi naši serviseri su certificirani i na raspolaganju su korisnicima naših proizvoda 24 sata na dan.

VIZIJA

Naša okrenutost je isključivo pacijentu i njegovom bržem ozdravljenju, ugodnijem boravku u zdravstvenoj i socijalnoj ustanovi.

Etičnost i timski rad svih zaposlenika treba osigurati trajnu lidersku poziciju u regiji. U tu svrhu ćemo koristiti sve vlastite resurse i resurse naših principala.

Prioritet ćemo uvijek davati izvrsnosti, kvaliteti i socijalnoj osjetljivosti.

 

Naša lokacija

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.