PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Blažuj 81,
71215 Ilidža,
Sarajevo, BIH

Telefon:
(033) 629 626

Telefaks:
(033) 629 625

dzenita.panontrade@gmail.com
panontrade.sarajevo@gmail.com
vanja.panontrade@gmail.com

 

Sertifikat ISO 9001:2008Sertifikat ISO 9001:2008

Oprema za rodilišta i ginekološke ambulante

Kada za porode u vodi

KADA ZA PORODE U VODI - PANON TRADE d.o.o.

Ginekološki pregledni stol ELITE

Ginekološki pregledni stol ELITE - PANON TRADE d.o.o.

Ginekološki pregledni stol ELANSA

GINEKOLOŠKI PREGLEDNI STOL ELANSA

Ginekološka stolica sa električnim podešavanjem visine od 46 – 106 cm putem nožne pedale. Nizak položaj omogućava lagan pristup na stolicu i invalidnim osobama.

Nagib naslona za leđa se podešava putem plinske opruge. Konstrukcija stolice izrađena od nehrđajućeg čelika AISI 304 zaštićena epoksi bojom. Podnožje stolice sa pokrovom od ABS plastike radi lakšeg čišćenja. Presvlaka sjedala periva, negoriva i može se skidati radi lakšeg pranja i dezinfekcije.

GINEKOLOŠKI PREGLEDNI STOL ELANSA

Nosač role papira u standardu isto kao i izvlačna posuda ispod sjedne plohe. Moguć izbor između potkoljeničnih držača za noge ili držača sa osloncem za stopala.

Ginekološki stol GOLEM

STOL GOLEM GINEKOLOŠKI - PANON TRADE d.o.o.

Stol je namijenjen pregledu pacijenata u ležečem i klečećem položaju. Njegova konstrukcija omogućava laganu promjenu pozicija sa posebnim pažnjom na udobnost i uporabljivost stola za pacijenta i liječnika.

Ležna ploha je široka 600 mm i pokrivena perivom presvlakom. Podijeljena je na ručno nastavljiv dio za glavu, dio za tijelo i nožni dio koji se može ručno  preklopiti ili skinuti. Dužina ležaja je 1950 mm.

Visinska regulacija pomoću elektromotora od 640 – 940 mm isto kao i Trendelenburg položaj ako je u opciji. Sve radnje je moguće izvoditi pod punim opterećenjem stola. Upravljanje elektromotorima se vrši pomoću ručnog upravljača. Nosivost stola je 150 kg. Stol je stacionaran na podesivim nogicama. Oko uklonivog nožnog dijela nalaze se EURO-nosači na koje je moguće pričvrstiti malu stepenicu za klečanje ili držače nogu. U standardnu opremu je uključen i podporni valjak. Nosač role za papir se nalazi ispod leđnog dijela. Mogućnost izbora 20 boja za presvlaku.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.