PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Blažuj 81,
71215 Ilidža,
Sarajevo, BIH

Telefon:
(033) 629 626

Telefaks:
(033) 629 625

dzenita.panontrade@gmail.com
panontrade.sarajevo@gmail.com
vanja.panontrade@gmail.com

 

Sertifikat ISO 9001:2008Sertifikat ISO 9001:2008

Sistem za distribuciju hrane Temp-rite

Temp-rite sistem za distribuciju hrane

Svi Temp-rite sistemi za distribuciju hrane sastoje se od komponenti koje imaju vrlo učinkovit izolacijski sloj CFC-free poliuretanske pjene. Ovaj izolacijski sloj je smješten između unutarnjih i vanjskih zidova, napravljen od iznimno čvrstog tipa polipropilena koji ne propušta bilo koji miris ili okus na hranu. Sve komponente su perive u stroju za pranje posuđa i imaju jake zaštitne naplatke.

Temp rite sistem drži cijeli obrok (doručak, ručak, večera) sa prilozima, pićem, juhom, priborom za jelo, salvetom, pacijentovim jelovnikom itd. Sistem koristi termalne zone i ima odvojene odjeljke sa podignutim rubovima za razne vrste obroka. Podignuti rubovi sigurno drže porculanske posude na mjestu i sprječavaju prolijevanje.

Podjela pregrada prema toplinskim zonama,osigurava da topli i hladni obrok serviran jedan pored drugoga, ostanu i dalje na željenoj temperaturi, temp-rite sistem sastoji se od poslužavnika i poklopca te može biti zatvoren. To znači da se može prevoziti na otvorenom, drugim riječima, jeftina kolica.

Okrugli pladanj

Temp-rite sistem za distribuciju hrane

Izolirani obrok – distribucijski sistem u tradicionalan stilu. Drži obrok toplim i svježim. Načinjen od vrlo snažnog polipropilena, perivog u stroju za pranje posuđa, koji neće propuštati bilo koji okus ili miris hrane. Lagan i stoga jednostavan za rukovanje. Površina temp-rite duplo izoliranog okruglog poklopca je bez spojeva i zato se lako čisti.

TEMP - poslužavnik

Temp-rite sistem za distribuciju hrane

Sa Temp-Poslužavnik kolicima, vrući obrok može se držati istim sve do vremena posluživanja, dok hladni obrok ostaje hladan. U kolicima, pokretni izolatori koriste se kao izolacijski zidovi koji drže vruću i hladnu stranu kolica odvojenima. Svaka ladica prima poslužavnik na takav način da ga izolator dijeli na dva dijela. Dostupne su ladice u skladu sa Gastro-Normama (530x325) ili temp-ritove vlastite tri-Norm standardne dimenzije (575x325). Hranu na grijanoj strani kolica održava vrući zrak koji cirkulira, a na drugoj strani, hladni predmeti održavaju se aktivnim sustavom hlađenja. Kolica imaju upravljačku ploču pomoću koje se mogu postaviti do tri različita programa dnevno.

Samoposlužna kolica

Temp-rite sistem za distribuciju hrane

Kolica za serviranje sendviča i peciva. Izgrađena su oko čvrstog aluminijskog okvira, na koji su pričvršćeni ergonomski oblikovani push-barovi napravljeni od metalnih cijevi. Kolica imaju odjeljke sa tri ladice,koje mogu biti podijeljene tako da smjeste jednu, dvije ili tri ladice za GN 1/1 posude (ili poddioba istih).  Bezmrežno djelovanje aktivnog hlađenja može se osigurati za jednu od ladica odjeljaka. Kolica su opremljena sa niskim omotanim amortizerima, sklopivom radnom plohom i držačem za vreću za smeće. Učvršćenje s obrubom za dva GN 1/1 kontejnera i jednim GN 1/8 kontejnerom su također dostupni. Kolica za kruh, koja su većinom izrađena od aluminija, imaju plavo vanjsko kučište. Imaju 2 fixna kotača i 4 okretna kotača sa kočnicama. Svi kotači imaju promjer 160 mm i opremljeni su sa VLI gumama. Zato se kolica vrlo lako guraju i manevriraju.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.