PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Blažuj 81,
71215 Ilidža,
Sarajevo, BIH

Telefon:
(033) 629 626

Telefaks:
(033) 629 625

dzenita.panontrade@gmail.com
panontrade.sarajevo@gmail.com
vanja.panontrade@gmail.com

 

Sertifikat ISO 9001:2008Sertifikat ISO 9001:2008

Kreveti za standardnu njegu

LATERA ACUTE

Latera acute - PANON TRADE d.o.o.

Latera Acute je krevet sa podešavanjem uz pomoć elektromotora, lateralnim nagibom, dizajniran za akutnu hospitalizaciju pacijenata u različitim odjelima. Lateralni nagib kreveta znatno olakšava manipulaciju pacijenta i služi kao prevencija protiv dekubitusa.

Lateralni nagib - Latera Acute -+15 stupnja LN (lateralni nagib) koji omogućava okretanje pacijenta na stranu sa minimalnim fizičkim naprezanjima osoblja uz prisutnost samo jedne sestre.
LN znatno olakšava rutinske sestrinske poslove kao što su presvlačenej i higijena pacijenta, pospremanje kreveta, itd. Dužina kreveta se može prilagoditi tijelu pacijenta . Konstrukcija na teleskopskim stupovima i plastični djelovi sa kompaktnom glatkom površinom su osnova za lako čišćenje kreveta.

ELEGANZA 3

Eleganza 3 - PANON TRADE d.o.o.

ELEGANZA 3 je krevet najnovije generacije, idealan za odjele poluintenzivne njege.

Moderan ergonomski oblik sa trodjelnim ogradama sa svake strane.

Postavljen na dva teleskopska stupa opremljen elektromotorima za postavljanje ležne plohe u sve položaje, te podešavanje visine kreveta od 39,5 do 77,5 cm.

Sa dodatnom opremom kao opcijom ovaj krevet je idealan spoj lijepog dizajna, praktičnog rukovanja  i zadovoljavanja svih potreba pacijenta i medicinskog osoblja.

OSNOVNA IZVEDBA:

OPCIJA DODATNE OPREME:

ELEGANZA SMART

Eleganza smart - PANON TRADE d.o.o.

Eleganza Smart je univerzalan krevet dizajniran za hospitalizaciju pacijenata na standardnim bolničkim odjelima i socijalnim ustanovama. Pruža visoku funkcionalnost i ovisno o dodatnim mogućnostima, može se prilagoditi specijalnim potrebama ustanove.

ELEGANZA 1

Krevet ELEGANZA 1

U potpunosti električno prilagodljiv, Eleganza 1 univerzalni krevet dizajniran je za standardne bolničke odjele.

Eleganza 1 posebno se ističe svojom dodanom vrijednošću.

Predstavlja još jedan korak prema stvaranju parametara koji nadilaze standard i čini sofisticirane funkcije.

Prednosti kreveta

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.